Maak een contentstrategie in 12 stappen

Met het contentstrategiespel heeft Erik Hartman Communicatie een methode ontwikkelt die contentprofessionals helpt om op een heldere en plezierige manier een contentstrategie te maken.

Een contentstrategie geeft elk webproject meer kans van slagen en het verhoogt je waarde als contentprofessional omdat je het succes van je strategie meetbaar en aantoonbaar maakt.

Contentstrategiespel

FrankWatching

Op FrankWatching legt Erik Hartman uit hoe je een contentstrategie ontwikkelt in 12 stappen. Dit artikel is de ‘managementsamenvatting‘ van het contentstrategiespel.

Contentstrategiespel.nl

Via www.contentstrategiespel.nl kun je gratis de poster van het contentstrategiespel, een workshop-presentatie en de spelkaarten downloaden. Met deze instrumenten kun je zelf een workshop organiseren en een contentstrategie ontwikkelen.

Handboek

In het handzame Handboek Contentstrategie lees je alle ins en outs van het ontwikkelen van een contentstrategie. Met voorbeelden, best practices en inzichten van internationale experts.

Trainingen

Wij geven regelmatig een training contentstrategie waarvoor je je kunt inschrijven. Voor wie met het hele team een contentstrategie wil maken, bieden wij een speciale in-company training.

Advies

Zoek je ondersteuning bij het ontwikkelen van je contentstrategie? Erik Hartman Communicatie heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van organisaties. Wij doen een analyse, verzorgen de workshop, werken de resultaten uit en presenteren de bevindingen bij de opdrachtgever.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan