Masterclass: Ontwerp je eigen digitale standaarden

Veel organisaties zijn al 20 jaar online actief, maar weten nog steeds niet wie echt de touwtjes in handen heeft als het gaat om hun online activiteit.

Dit gebrek aan duidelijkheid vertraagt vaak het tempo van digitale ontwikkelingen en heeft een impact op de online kwaliteit, omdat de verschillende belanghebbenden uiteenlopende en meestal niet-complementaire standpunten over hun online doelen, structuren en identiteit innemen.

In plaats daarvan vormt het opstellen van richtlijnen over digitale governance een basis om (intelligente) content te creëren en onderhouden. Bekijk Lisa Welchman’s presentatie op Intelligent Content Conference 2015:

Ontwerp je eigen digitale standaarden met Lisa Welchman op 9 okt

Tijdens een workshop van een halve dag op 9 oktober op het HartmanEVENT 2015 legt Lisa uit hoe je een kader voor je digitale governance kunt ontwerpen. Ze zal praktische stappen bieden om je digitale team te vormen en te structureren en best practices delen om een compleet pakket aan digitaal beleid en standaarden te creëren.

Ben jij een (digitale) manager belast met het beheren van de content van je organisatie of probeer jij dit idee te “verkopen” aan je leidinggevenden? Lees meer over de workshop en bespaar €100 op je inschrijving met de code ‘HARTMAN2015’!
HartmanEVENT 2015

Wat anderen zeggen over Lisa’s masterclass

“De masterclass was inspirerend, stimulerend en ontlokte veel goede ideeën. Lisa heeft vergaande kennis over het onderwerp en ze vroeg vanaf het begin naar betrokkenheid van de participanten.”

“Het was geweldig om aan het eind van de dag weg te lopen met een diepgaand inzicht in digitale governance en ook een startpunt te hebben om te beginnen met de uitrol van een strategie.”

“Een uitstekende dag … Het werd al snel duidelijk dat iedereen online met vergelijkbare uitdagingen wordt geconfronteerd en dat de governance-kaders en -oplossingen die in de masterclass werden aangeboden kunnen worden toegepast op alle organisaties, ongeacht hun aard of omvang.”