Opnieuw Nederlandse winnaars Intranet and Digital Workplace Award 2016

De winnaars van de 10e editie van de Intranet and Digital Workplace Award zijn bekend gemaakt. Met de Nederlandse Anthony Veder Group als Platinum winnaar en Philips en Vanboeijen als Silver winnaars.

De Intranet and Digital Workplace Awards worden toegekend aan intranetten of digitale werkomgevingen die echte waarde toevoegen aan de organisatie. Het achter deze internationale erkenning is dat ook andere organisaties kunnen leren van deze succesvolle voorbeelden.

StepTwo 2016 intranet award

Platinum Award winnaar Anthony Veder Group

De laatste jaren vallen ook Nederlandse organisaties in de prijzen. Dit jaar is zelfs de Platinum Award toegekend aan een Nederlands bedrijf: de Anthony Veder Group. Deze organisatie heeft “A digital workplace program facilitating digital transformation, centred on a fantastic dashboard featuring data from multiple systems, helping individuals and department manage a fleet of vessels.”

Bekijk de casus van de Anthony Veder Group

Anthony Veder Vessel intranet
Met toestemming van StepTwo gepubliceeerd. Screenshot remains the copyright of the entrant, and may not be reproduced without written permission.

Philips en Vanboeijen: Silver Award winnaars

Silver Award winnaar Philips heeft een gloednieuw intranet gemaakt dat volledig is gebaseerd op metadata (tagging) en met zoek als het middelpunt van het intranet. Dit is een totaal andere benadering dan de meeste intranetten met een navigatie en ‘vaste’ widgets.

Bekijk de casus van Philips

Philips intranet
Met toestemming van StepTwo gepubliceeerd. Screenshot remains the copyright of the entrant, and may not be reproduced without written permission.

Tweede Silver Award winnaar is Vanboeijen, dat een fraai vormgegeven sociaal netwerk heeft gemaakt om kinderen en volwassenen met een handicap te ondersteunen.

Leer van praktijkvoorbeelden

Omdat intranetten en digitale werkomgeving in de regel niet toegankelijk zijn voor anderen maak ik zelf altijd dankbaar gebruik van de praktijkvoorbeelden die deze Awards bieden.

StepTwo maakt elk jaar een rapport waarin alle winnaars uitgebreid worden besproken met talloze schermafbeeldingen. Dit rapport (300 pagina’s, PDF) is te koop voor € 95,56,

Korting voor lezers Allesovercontentmanagement.nl

Met de kortingscode ‘hartman-59262’ krijg je 10% korting op het rapport en de andere publicaties van StepTwo.

Koop het rapport met 10% korting!