Masterclass Erik Hartman: maak je eigen digitale strategie

Een informatiestrategie bedenken klinkt simpel maar er komt veel bij kijken. Kom naar de Masterclass van Erik Hartman en volg alle nodige stappen om tot een goede strategie te komen.

Dit jaar is ‘Making the business case’ het centrale thema op het HartmanEVENT 2016. In de masterclass ‘Maak je eigen digitale strategie’ leer je hoe je een digitale strategie maakt met behulp van het door Erik zelf ontwikkelde Contentstragiespel. Erik gebruikt dit spel als vast onderdeel van zijn advies aan organisaties die meer waarde uit hun informatie willen halen.

Erik M. Hartman

Maak een digitale strategie

In de Masterclass Maak een digitale strategie leer je op een praktische manier hoe je een digitale strategie maakt met behulp van het door Erik zelf ontwikkelde contentstragiespel.

Na afloop heb je een digitale strategie om zelf verder uit te werken en weet je hoe je een workshop digitale strategie moet opzetten met je collega’s.

Alle deelnemers krijgen het volledige contentstrategie spelpakket: het Handboek Centenstrategie, de spelposter, de spelkaarten en de e-bookversie om te delen met collega’s.

Contentstrategiespel

Kom naar het HartmanEVENT

Het HartmanEVENT vindt plaats op donderdag 6 en vrijdag 7 oktober in Grand Hotel Karel V, Utrecht.

Elke dag start met een keynote en wordt vervolgd met een intensieve masterclass. Na afloop kun je direct aan de slag met de instrumenten en best practices die je van de experts hebt meegekregen.

Bekijk het programmaSchrijf je in | Meer informatie

logo_hmevent2016