Doe mee aan de Intranet and Digital Workplace Award 2017

De inschrijving voor de jaarlijkse Intranet and Digital Workplace Award 2017 is geopend. Dit is een uitgelezen kans om je intranet of digitale werkomgeving verkiesbaar te stellen en om te leren van anderen.

Met al weer de elfde editie is deze verkiezing van de meest innovatieve intranetten en digitale werkomgevingen uitgegroeid tot een internationaal fenomeen.

Intanet Award 2016

Vier categorieën

Er zijn vier categorieën waarop je kunt inschrijven:

  1. Intranet essentials – voor basiselementen van elk nieuwe of herzien intranet zoals een zoekmachine en een ‘smoelenboek’;
  2. Social, collaboration and communication – voor innovaties op het gebied van een sociaal netwerk, collaboration of interne communicatie;
  3. Business, mobile and frontline solutions – voor initiatieven die een specifiek organisatieprobleem succesvol aanpakten, die een mobiele oplossing realiseerden of die zich expliciet richtten op de behoefte van front office afdelingen;
  4. Digital workplace – initiatieven die uitgingen van een holistische aanpak waarbij een andere manier van werken is gerealiseerd of waarbij een onderdeel van een groter digitaal ecosysteem is gerealiseerd.

De inschrijfpagina bevat alle informatie die je nodig hebt om je aan te melden.

Inspiratie en innovatie

Het mooie van dit initiatief is dat niet het hele intranet of digitale werkomgeving wordt beoordeeld, maar specifieke innovaties waar we allemaal iets van kunnen leren.

Intranetten zijn – anders dan websites – niet of nauwelijks voor buitenstaanders te bekijken. Deze Award laat niet alleen de nieuwste en meest succesvolle innovaties zien met schermafbeeldingen, maar legt ook de business case achter de omgeving goed uit.

Lees meer over de 2016 Intranet Innovation Awards

Benelux, meld je aan!

Vorig jaar wonnen Anthony Veder Group en Philips en eerdere jaren wonnen het Nederlandse Accolade en Pleio. We hopen natuurlijk dat er ook dit jaar weer veel kandidaten uit de Benelux zijn en dat ‘we’ weer in de prijzen vallen.

Meld je aan (vóór 19 mei 2017)


KORTING VOOR LEZERS INFORMATIEMANAGEMENT.NL

Met de kortingscode ‘hartman-59262’ krijg je 10% korting op het rapport en de andere publicaties van StepTwo.

Koop het 2016 Award-rapport met 10% korting!