Kijk in de intranetkeuken van Visa, ANZ, Unicef, Pandora en Virgin Trains

De winnaars van de jaarlijkse Intranet and Digital Workplace Awards zijn bekendgemaakt. Elk jaar geven deze awards een kijkje in de keuken van winnende (sociaal) intranetten en digitale werkomgevingen. Vooral de schermafbeeldingen en de businesscases zijn steeds weer een bron van inspiratie.

Ook deze 11e editie van de Intranet and Digital Workplace Awards toont weer intranetten en digitale werkomgevingen (DWO) die echte waarde toevoegen aan de organisatie. Het waardevolle van deze internationale erkenning is dat ook andere organisaties kunnen leren van deze succesvolle voorbeelden.

Visa - beginpagina intranet
Schermafbeelding van Visa’s global intranet. Met toestemming van StepTwo gepubliceerd.

Voor Frankwatching deed ik verslag van de Intranet and Digital Workplace Awards 2017. Met drie uitgewerkte voorbeelden, de laatste DWO-trends en een oproep om in te schrijven voor volgend jaar.

Korting voor lezers Allesoverinformatiemanagement.nl

S2-Intranet-DW-Showcase-2017-1000Wil je leren van de succesvolle intranetten van andere organisaties? Dan is de aanschaf van 2017 Intranet and Digital Workplace Showcase de investering van € 126,- meer dan waard.

Dit 300 pagina’s tellende rapport staat boordevol schermafbeeldingen en business cases. Het legt steeds goed uit wat de insteek van het (global of social) intranet of digitale werkomgeving was en wat het heeft opgeleverd.

Leer van Visa, NZA, Universiteit van Westminster, Pandora, Virgin Trains, Unicef en nog 12 andere organisaties.

Met de kortingscode ‘hartman-59262’ krijg je 10% korting op het rapport en de andere publicaties van StepTwo.

Koop het 2017 Award-rapport met 10% korting!