Digitale werkomgeving? Medewerkers eerst!

De digitale werkomgeving (DWO) is van en voor de medewerkers in een organisatie. Zij hebben deze omgeving broodnodig om hun werk te doen. Dus is het zaak om de DWO voortdurend, stapsgewijs en zichtbaar te verbeteren voor die medewerkers.

In elke DWO moet de beleving van de medewerker – de ‘employee experience’ – centraal staan. Hoe optimaler die beleving, hoe beter voor de organisatie.

employee_experience

In het Frankwatching-artikel Digitale werkomgeving? Medewerkers eerst! pleit ik voor het stap-voor-stap, proces-voor-proces ontwikkelen van een digitale werkomgeving waarin de ‘medewerkersbeleving’ (employee experience) de doorslag geeft: als het waardevol is voor de medewerker, is het waardevol voor de organisatie.

Lees het Frankwatching-artikel Digitale werkomgeving? Medewerkers eerst!