Intranet & Digital Workplace Awards 2018: de digitale assistent is een feit

De winnaars van de Intranet and Digital Workplace Awards 2018 zijn bekendgemaakt. Elk jaar geven dit ons een kijkje in de keuken van winnende (sociaal) intranetten en digitale werkomgevingen. Vooral de schermafbeeldingen en de businesscases zijn steeds weer een bron van inspiratie.

Ook deze 12e editie van de Intranet and Digital Workplace Awards toont weer intranetten en digitale werkomgevingen (DWO) die echte waarde toevoegen aan de organisatie. Het waardevolle van deze internationale erkenning is dat ook andere organisaties kunnen leren van deze succesvolle voorbeelden.

StepTwo - DW Award 2018 MyLiberty

Schermafbeelding van Liberty Mutuals’s intranet. Met toestemming van StepTwo gepubliceerd.

Lees het verslag op Frankwatching

Voor Frankwatching deed ik verslag van de Intranet and Digital Workplace Awards 2018. Met twee uitgewerkte voorbeelden, de laatste DWO-trends en een oproep om in te schrijven voor volgend jaar.  Lees het Frankwatching-artikel Intranet & Digital Workplace Awards 2018: de digitale assistent is een feit.

10% korting op het rapport!

Intranet-DW-Showcase-2018Wil je leren van de succesvolle intranetten van andere organisaties? Dan is de aanschaf van 2018 Intranet and Digital Workplace Showcase de investering meer dan waard.

Dit 290 pagina’s tellende rapport staat boordevol schermafbeeldingen en business cases. Het legt steeds goed uit wat de insteek van het (global of social) intranet of digitale werkomgeving was en wat het heeft opgeleverd.

Leer van 17 organisaties als Liberty Mutual, 3M, Ramboll, South Wales Police, IBM, Danish National Police, Vodafone Germany en Vodafone Ukraine, hoe zij van hun intranet een succes maakten.

Met de kortingscode ‘hartman-59262’ krijg je 10% korting op het rapport en de andere publicaties van StepTwo.

Koop het 2018 Award-rapport met 10% korting!