Oproep: Wat is jouw grootste uitdaging als je een nieuwe tool moet kiezen?

Mijn goede voornemen voor 2019 is om nu écht een nieuw boek over toolselecties te schrijven. En in dat nieuwe boek wil ik jullie ideeën en ervaringen opnemen. 

Heb jij een vraag over het kiezen van de juiste tool? Of een bepaalde ervaring die je wilt delen? Of wil je meer weten over een specifieke tool of een technologie? Laat het dan even weten. Stuur mij een bericht en ik ga ermee aan de slag.

Nieuwe trends en tools

Er is nogal wat veranderd in het toollandschap. In het boek behandel ik de rol van al die nieuwe systemen in informatiemanagement en de laatste technologietrends zoals AI, Headless CMS en spraaksystemen. Maar ook ‘good old’ WCMS, analytics en search.

De juiste tool in 9 stappenOp verzoek van lezers maak ik verschillende paden om door het boek te lopen: van een eenvoudige ‘snelle’ toolselectie tot een Europese aanbesteding en de aanschaf van een hele set aan tools voor de digitale werkomgeving.

De toolselectie zelf bestaat uit negen stappen die je kunt vinden op de poster De juiste tool in negen stappen. Het Handboek beschrijft hoe je stap voor stap de juiste keuze maakt.

Verder voeg ik allerlei hulpmiddelen toe die je direct kunt inzetten en geef ik diverse voorbeelden waar je je in kunt herkennen. Het wordt een lees- en vooral een doe-boek.

Handboek Toolselectie verschijnt in maart

Mijn streven is dat het boek in maart 2019 verschijnt als op papier en in pdf -en epub-formaat. Op de TIMAF-website en in de TIMAF nieuwsbrief hou ik jullie op de hoogte van de vorderingen.

De drie eerste inzendingen krijgen een gratis exemplaar van het Handboek Toolselectie t.w.v. € 49,95. Dus weer er snel bij!


HOU JE OP DE HOOGTE MET DE TIMAF NIEUWSBRIEF