‘Top Tasks: A How-To Guide’ is een mooie start voor elke digitale transformatie

De kans is groot dat je al eens van ‘toptaken’ hebt gehoord. Toptaken zijn de belangrijkste dingen die klanten, burgers of medewerkers willen doen als zij contact leggen met een digitaal platform van jouw organisatie.

Bij digitale transformatie stel je de klant voorop. Orgnisaties die de digitale transformatie doormaken leren om zich rigoreus, snel en wendbaar te richten op de klantwaarde met behulp van datagedreven beslissingen. Dat is voor veel organisaties nogal een verandering die niet slag of stoot verloopt. Toptaken kunnen enorm helpen om alvast te starten met die transformatie.

Mr. Toptaken Gerry McGovern schreef een ‘how-to guide’ over toptaken waarin hij stap voor stap uitlegt hoe je toptaken ontdekt, analyseert, presenteert en verder optimaliseert. Ik raad je aan om dit boek te lezen en met toptaken aan de slag te gaan voor je website, intranet, digitale werkomgeving, app of welk ander digitaal platform dan ook.

Lees mijn recensie over ‘Top Tasks: A How-To Guide’ Is a Must-Read for Those Undertaking Digital Transformation op CMSWire.com.

TOP TASKS boekomslagOp www.customercentricindex.com vind je meer Top Task informatie en instrumenten, waaronder een template voor je online enquête.

TOP Tasks – A how-to guide
Gerry McGovern
Silver Beach Publishing
Verkrijgbaar als paperback en epub