Ontmoet digitale leiders tijdens de DLF 2020 in Wenen

We staan nog maar aan het begin van de digitale transformatie van organisaties. Er is veel te leren en we moeten nog veel fouten maken om nog meer van te leren. Het schiet natuurlijk wel op als je kunt leren van de successen – en mislukkingen – van anderen.

Gelukkig heb je elk jaar de kans om andere digitale communicatie- en informatieprofessionals uit heel Europa te ontmoeten in Wenen. Dus kom naar Digital Leadership Forum 2020 in Wenen. Daar ontmoet je ‘digitale lotgenoten’ die met dezelfde zaken worstelen als jij.

Geen sponsorpraatjes

Wat dit ‘boutique’ evenement zo bijzonder maakt is dat de sprekers echt mensen uit de praktijk zijn. Geen sponsorpraatjes en geen consultants die het allemaal beter denken te weten. De organisator Advatera is namelijk een netwerk van communicatie- en digitale professionals die regelmatig bij elkaar komen om hun ervaringen uit te wisselen. En elk jaar komt een groot aantal van die community-leden bij elkaar in Wenen.

15% korting

Je kunt je nu al inschrijven als bezoeker en zo kennis maken met de community. Deelname kost EUR 1.195,- excl. BTW, maar je krijgt 15 procent korting als je inschrijft met de code TIMAF.

Schrijf nu in met de 15% korting!

Maandag workshopdag

De eerste dag volg je twee workshops waarin je van andere digitale vakgenoten leert hoe je je website, e-commerce omgeving of digitale werkomgeving succesvol kunt maken. Je krijgt hier echt een ‘kijkje in de keuken’ van andere organisaties. De workshops zijn altijd praktisch en geven alle ruimte voor interactie.

Traditiegetrouw krijg je vervolgens een rondleiding door het prachtige Wenen en we sluiten de eerste dag af met diner en een borrel.

Dinsdag’s presentaties en ontmoetingen

De tweede dag zit vol met interessante presentaties van onder andere Telecom Italia, Novartis, Schweppes Suntory, Beiersdorf en Brussels Airlines. Deze presentaties lopen over drie ‘sporen’ (tracks): digitale strategie en business-transformatie, digitale externe communicatie & marketing en digitale interne communicatie & ‘employee experience’.

Deze combinatie van digtale interne, externe en marktingcommunicatie is heel waardevol. Je kunt kiezen voor één van de sporen en je helemaal onderdompelen of je kunt van elke subdiscpline iets opsteken. We zien vaak dat teams van twee of drie mensen elk een spoor volgen en dan onderling delen wat ze hebben gehoord.

Bezoek de DLF 2020 website

DLF 2020

De meerwaarde zit in het netwerk

Het jaarlijkse Digital Leadership Forum is altijd gezellig en leerzaam, maar de echte meerwaarde zit in de ontmoetingen en de uitwisseling van de ervaring en de kennis. Het maakt niet uit of je organisatie klein of groot is, commercieel of overheid en of je veel of nog maar een beetje ervaring hebt.

Kom gewoon een keer langs om je vakgenoten uit Europa te ontmoeten. Je gaat er erg veel van opsteken.

Tot ziens op 5 en 6 oktober in Wenen!

Schrijf in met de 15% korting